Privacy

Merknader om databeskyttelse
apimanu.com
Status: 25.05.2018

På apimanu.com finner vi alltid personvernet ditt veldig viktig! Derfor har vi bestemt oss for følgende prinsipper:
Vi sørger alltid for at personopplysningene dine brukes i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.
Vi er alltid transparente om hvordan vi bruker dine personopplysninger. Det betyr blant annet at vi forteller deg hvilken informasjon vi samler inn, hva vi gjør med den, hvem vi deler den med og hvem du skal kontakte dersom du har spørsmål.
 
Vi, apimanu, Apdo 362, 03730 Javea (Alicante), Spania, e-post: info@apimanu.com, som operatør av nettbutikken som er tilgjengelig på denne nettsiden (apimanu.com), legger stor vekt på beskyttelse og konfidensialitet. data. I den følgende informasjonen om databeskyttelse ønsker vi å informere deg om hvilke typer data vi samler inn, behandler og bruker til hvilke formål og i hvilken grad og hvilke rettigheter du har krav på.

Du kan lese denne teksten her Last ned som PDF og lagre den på din stasjonære eller bærbare datamaskin eller nettbrett/smarttelefon («sluttenhet»), forutsatt at dette er teknisk i stand til å gjøre det. For å se PDF-en trenger du Acrobat PDF-leser.

Innhold:

  1. Generelt

1.1.Innsamling av data
1.2. Informasjonskapsler
1.3. Innsamling og bruk av personlig informasjon
1.3.1.Personlige data
1.3.2.Bruk av personlig informasjon
1.3.3.Offentliggjøring av personlig informasjon
1.3.4.Newsletter
1.4.Datasikkerhet; SSL-kryptering
1.5. Eksterne lenker

  1. sporingsverktøy

2.1.Personvernregler for bruk av Google Analytics
2.2.Personvernregler for bruk av ajax.googleapis.com/jQuery
2.3.Personvernregler for bruk av Bing Universal Event Tracking
2.4. Databeskyttelseserklæring for bruk av eKomi-widgeten
2.5. Databeskyttelseserklæring for bruk av Sovendus

  1. Informasjon, retting, blokkering, sletting
  2. Rett til innsigelse og tilbakekall
  3. Databeskyttelse ved bruk av kredittkort
  1.  
    1. Fangst av data
      Vi samler inn, behandler og bruker dataene dine utelukkende innenfor rammen av gjeldende databeskyttelseslover. I prinsippet er det mulig for deg å bruke nettsiden vår uten å oppgi identiteten din. Det kan da være at enkelte tilbud på nettsiden ikke kan benyttes. Når du besøker nettstedet vårt, blir følgende data, som din nettleser overfører til oss eller til vår netthotellleverandør, registrert på våre servere (såkalte serverloggfiler):
      • IP-adresse
      • Dato og klokkeslett for forespørselen
      • Tidssoneforskjell til Greenwich Mean Time (GMT)
      • Forespørselens innhold (spesifikk side)
      • Tilgangsstatus / HTTP-statuskode
      • hver overført mengde data
      • Nettsted som forespørselen kom fra
      • nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP
      • Operativsystem og dets grensesnitt
      • Språk og versjon av nettleserprogramvaren.
      • Disse dataene vil muligens tillate identifikasjon, men vi behandler ingen personopplysninger i denne forbindelse. De kan evalueres for statistiske formål, selv om den enkelte bruker forblir anonym. I den grad data videreformidles til eksterne tjenesteleverandører, har vi iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at personvernforskriftene overholdes.
    2.  Informasjonskapsler
      Vi bruker såkalte «cookies». Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på sluttenheten din og lagres av nettleseren din. De tjener til å gjøre tilbudet vårt mer brukervennlig, effektivt og sikkert. Ved å sette informasjonskapsler kan vår nettserver for eksempel gjenkjenne din nettleser, dine individuelle innstillinger på våre internettsider og eventuelt deler av registreringsdataene i kryptert form, noe som gjør det enklere for deg å bruke våre internettsider og muliggjør du logger på automatisk. Vi bruker såkalte session cookies, som slettes fra sluttenheten din når du lukker nettleseren. Andre informasjonskapsler forblir på sluttenheten din selv etter at du lukker nettleseren. Disse slettes imidlertid enten når du logger ut av kundekontoen din hos oss eller etter noen timer. De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke godtar bruken av informasjonskapsler, kan du for eksempel bruke innstillingene i nettleseren din for å forhindre aksept av nye informasjonskapsler, sette opp et varsel når nye informasjonskapsler settes og slette alle informasjonskapsler som allerede er mottatt. Vi vil gjerne påpeke at hvis informasjonskapsler er fullstendig deaktivert, vil ikke alle funksjonene på denne nettsiden og andre nettsteder du bruker, ikke lenger være tilgjengelige.
    3. Innsamling og bruk av personlig informasjon
  1. Personlig informasjon
    Personopplysninger er individuell informasjon om personlige eller faktiske forhold til en bestemt eller identifiserbar fysisk person – de kan derfor brukes til å finne ut identiteten til en person. Ditt virkelige navn, adresse og telefonnummer regnes derfor som personopplysninger. Spesielle personopplysninger er spesielt sensitive personopplysninger som informasjon om helsen din eller produktene du har bestilt (alt sammen: «personopplysninger»). Informasjon som ikke er direkte assosiert med den virkelige identiteten (som en brukers foretrukne nettsider eller antall brukere av en nettside) er ikke inkludert.
  2. Bruk av personlig informasjon
    Vi vil kun bruke personopplysningene vi samler inn fra deg for å gi deg produktene og tjenestene du har bedt om eller til andre formål som du har gitt ditt samtykke til, med mindre vi er juridisk forpliktet til å gjøre noe annet.
    Dersom det er mulighet for å legge inn personopplysninger på nettsiden vår (f.eks. via skjemaer eller e-post), gjør vi oppmerksom på at det kun er de spesialmerkede obligatoriske feltene som kreves for behandling av henvendelser og kontraktsbehandling Når du kontakter oss (f.eks. via kontaktskjema eller e-post), vil dine opplysninger for behandling av forespørselen din og i tilfelle oppfølgingsspørsmål oppstår lagres.
  3. Utlevering av personlig informasjon
    Dine personopplysninger vil ikke bli gjort tilgjengelig for tredjeparter i noen form av oss eller personer som er bestilt av oss, med mindre dette gjøres i forbindelse med kontraktsbehandling, du har gitt ditt samtykke til dette eller det foreligger en offisiell ordre. I samsvar med prinsippet om dataøkonomi er overføringen av dine personopplysninger begrenset til det som er nødvendig for behandlingen av din bestilling eller for gjennomføringen av kontrakten og skjer under vår kontroll og innenfor rammen av lovkravene.
  4. Nyhetsbrev
    Vi bruker din e-postadresse utelukkende til våre egne reklameformål hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev eller allerede er kunde hos oss og kravene i § 7 Paragraf 3 UWG er oppfylt. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via en lenke på slutten av nyhetsbrevet eller via lenken "Nyhetsbrev" og deretter "Avslutt abonnement på nyhetsbrevet".
  5. datasikkerhet; SSL-kryptering
    For å beskytte sikkerheten til dine personlige data under overføring mens du bruker nettstedet vårt, bruker vi avanserte krypteringsmetoder (f.eks. SSL) via HTTPS. Du kan kjenne igjen en kryptert forbindelse ved at adresselinjen til nettleseren endres fra "http://" til "https://" og ved låsesymbolet i nettleserlinjen. Hvis SSL-kryptering er aktivert, kan ikke dataene du sender til oss leses av tredjeparter.
  6. Eksterne linker
    Våre tilbud kan inneholde lenker til nettsidene til andre leverandører som denne informasjonen om databeskyttelse ikke omfatter.
  7. Sporingsverktøy
    På nettsiden vår samles data inn og brukes til markedsførings- og optimaliseringsformål ved bruk av nettanalyseteknologier. Til dette formålet kan informasjonskapsler (seksjon 1.2) brukes for å aktivere gjenkjenning av nettleseren din. Brukerprofiler opprettes under et pseudonym fra dataene nevnt i avsnitt 1.1 ovenfor. Med mindre du har gitt ditt samtykke til dette separat, vil disse dataene ikke bli brukt til å identifisere deg personlig og vil ikke bli kombinert med personopplysninger om bæreren av pseudonymet. I denne prosessen brukes IP-adresser kun i anonym form. Vi bruker disse dataene for å optimalisere tilbudet vårt og for å skreddersy det til kundenes behov.
    1. Personvernerklæring for bruk av Google Analytics
      På nettsiden vår bruker vi funksjoner til nettanalysetjenesten Google Analytics. Leverandøren er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruker såkalte «cookies». Dette er tekstfiler som lagres på datamaskinen din og som muliggjør en analyse av din bruk av nettsiden. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av denne nettsiden, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. Du kan finne mer informasjon om hvordan Google Analytics håndterer brukerdata i Googles personvernregler: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

      nettleser-plugin Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren tilsvarende; Vi vil imidlertid påpeke for deg at i dette tilfellet vil du, hvis det er aktuelt, ikke kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt fullt ut. Du kan også hindre Google i å samle inn dataene generert av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din) og fra å behandle disse dataene av Google ved å laste ned nettleserplugin-modulen som er tilgjengelig under følgende lenke og installer: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

      Motstanden mot datainnsamling
      Du kan forhindre samlingen av dataene dine ved hjelp av Google Analytics ved å klikke på følgende kobling. En opt-out-cookie vil bli angitt for å forhindre at dataene blir samlet inn på fremtidige besøk på dette nettstedet: Deaktiver Google Analytics

      ordrebehandling
      Vi har inngått en elektronisk ordrebehandlingskontrakt i samsvar med artikkel 25.05.2018 GDPR som er gyldig fra 28. mai XNUMX med Google
    2. Vi bruker funksjonen "Aktivering av IP-anonymisering" på denne nettsiden. Som et resultat vil imidlertid IP-adressen din forkortes på forhånd av Google i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne av operatøren av denne nettsiden vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å sammenstille rapporter om nettstedets aktivitet og for å tilby andre tjenester knyttet til nettstedets aktivitet og internettbruk til nettstedsoperatøren. IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, vil ikke bli slått sammen med andre Google-data.
    3. Databeskyttelseserklæring for bruk av ajax.googleapis.com/jQuery
      Vi bruker JavaScript-biblioteket jQuery på nettstedet vårt. For å øke lastehastigheten på nettsiden vår og dermed gi deg en bedre brukeropplevelse, bruker vi Googles CDN (content delivery network) for å laste dette biblioteket. Sjansen er stor for at du allerede har brukt jQuery på en annen side fra Google CDN. I dette tilfellet kan nettleseren din få tilgang til den hurtigbufrede kopien, og den trenger ikke å lastes ned igjen. Hvis nettleseren din ikke har en kopi lagret i hurtigbufferen eller laster ned filen fra Google CDN av en annen grunn, vil data i sin tur bli overført fra nettleseren din til Google Inc. ("Google"). For mer informasjon om databehandling av Google, se Googles personvernregler, som for øyeblikket er tilgjengelig på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
    4. Personvernerklæring for bruk av Bing Universal Event Tracking
      Nettstedet vårt bruker Universal Event Tracking (UET) fra Microsoft Bing Ads. Denne tjenesten leveres av Microsoft Corporation ("Microsoft"). Dette gjør oss i stand til å spore aktivitetene til brukerne våre hvis nettstedet vårt nås via en Microsoft Bing-annonse. Hvis brukere kommer til nettstedet vårt via en slik annonse, settes en informasjonskapsel på datamaskinen deres. En Bing UET-tag er integrert på nettsiden vår. Dette er et stykke kode som, sammen med informasjonskapselen, brukes til å lagre noe ikke-personlig informasjon om hvordan nettstedet brukes. Dette inkluderer blant annet hvor lang tid som er brukt på nettstedet, hvilke områder av nettstedet som ble åpnet og hvilken annonse brukeren brukte for å få tilgang til nettstedet. Informasjon om din identitet registreres ikke. Informasjonen som samles inn, overføres til Microsofts servere i USA og lagres der i maksimalt 180 dager. Du kan forhindre innsamling av data generert av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet og behandlingen av disse dataene ved å deaktivere innstillingen av informasjonskapsler. Under visse omstendigheter kan dette begrense funksjonaliteten til nettstedet. For mer informasjon om Bing-analysetjenester, besøk Bing Ads-nettstedet (https://help.bingads.microsoft.com/#apex/3/de/53056/2). For mer informasjon om personvern hos Microsoft og Bing, se Microsofts personvernerklæring (https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement).
    5. Databeskyttelseserklæring for bruk av eKomi-widgeten
      Nettstedet vårt laster inn en JavaScript-kode fra eKomi Ltd., Markgrafenstr. 11, D-10969 Berlin, etter. eKomi gjør det mulig for oss å inkludere kundeanmeldelser på nettsiden vår. Hvis du har aktivert JavaScript i nettleseren din og ikke kjører en JavaScript-blokkering, kan personopplysninger overføres til eKomi. Vi vet imidlertid ikke hvilke data eKomi mottar og hvordan disse dataene brukes av eKomi. Ytterligere informasjon er tilgjengelig direkte fra eKomi på https://www.ekomi.de/de/datenschutz
  8. Informasjon, retting, blokkering, sletting
    På forespørsel vil vi til enhver tid gi deg informasjon gratis om dataene som er lagret om deg eller din bedrift, om opprinnelsen, om mottakeren og om formålet med lagringen. Du kan få informasjonen ved å bruke kontaktopplysningene nedenfor. Hvis lovkravene er oppfylt, har du rett til å få disse opplysningene rettet, blokkert eller slettet.
  9. Rett til innsigelse og tilbakekall
    Du kan når som helst protestere mot våre analysetiltak beskrevet ovenfor og bruken av dataene dine til reklame- og markedsundersøkelsesformål. Du kan tilbakekalle ethvert samtykke du måtte ha gitt oss i denne forbindelse når som helst med virkning for fremtiden. Du kan når som helst sende tilbakekallingen din uformelt per post, faks eller e-post uten å oppgi grunn til:

    Ansvarlig organ i henhold til den føderale databeskyttelsesloven:
    apimanu.com, drevet av apimanu Spain SL, Apdo 362, 03730 Javea (Alicante), Spania Fax: 0049 (0) 18032244207, e-post: office@apimanu.com
    For å utøve din rett til å protestere, vennligst bruk innsigelsesalternativet beskrevet ovenfor. (f.eks. når det gjelder Google Analytics ved å installere riktig nettleserplugin.)
  10. Databeskyttelse for kredittkortbetalinger
    Informasjon fra Six Payment Services AG / Saferpay GmbH i samsvar med artikkel 13 GDPR i forbindelse med behandling av kredittkortbetalinger, kan finnes her:
    https://www.six-payment-services.com/de/site/e-commerce/home.html?origin=saferpay