Hopp til innhold

Diabetikeranmeldelser av apimanu Diabgymna ®

  Erfaringsrapporter om Diabgymna av apimanu

  Silvia Stockman

  Etter forespørselen din kan du publisere e-posten min. Jeg antar at du ikke vil offentliggjøre personopplysningene mine. (Verken e-postadresse eller postdata takk) “ Kjære Dr. Kuehn, jeg har tatt ditt naturlige middel for å behandle diabetesen min i to måneder nå. Vanskelig å beskrive hvordan apimanu Diabgymna regulerte blodsukkeret mitt. Jeg er en type 2-diabetiker og den andre dagen etter lunsj var blodsukkermålingene mine 2 etter 120 timer. De pleide å være rundt 2 til 150. Jeg måler morgen, middag og kveld som anbefalt av legen min. Lege, i dag kommer jeg fra legen min, han bekreftet overfor meg at en såkalt "betydelig forbedring av verdiene" kan fastslås. Om 190 uker skal jeg få laget en langtidsverdi og han antar at det blir mye bedre da. Jeg skal selvfølgelig rapportere tilbake. Takk for det naturlige middelet og de mange anbefalingene som jeg kunne lese på nettstedet ditt. Rapporten min er selvsagt ikke en anbefaling for alle diabetikere, spesielt siden legen min sier at ikke alle diabetikere skal behandles likt. Mange mange takk. Fru Stockman

  Dr. sammenleggbar mann

  Familielegen min ga meg en i begynnelsen av august 2017 Type 2 diabetes mellitus diagnostisert. Han sendte meg til en diabetolog som bekreftet funnene til fastlegen min og skrev ut metformintabletter til meg og fortalte at han ønsket å starte behandlingen med det først og at han ikke kunne si om insulinsprøyter ville følge etterpå. Det var vrangforestillinger for meg, for som ingeniør reiser jeg over hele verden og jeg følte meg helt begrenset med insulininjeksjoner. På Internett fant jeg informasjon om apimanu Diabgymna i diabetikerfora. Mine tvil om dette stoffet kunne hjelpe meg var der, og legen min kjente ikke til stoffet. Imidlertid kjente farmasøyten min Diabgymna og bekreftet at han allerede hadde gitt det til pasienter ved flere anledninger. Disse uttalelsene og produsentens nettside med alt innhold og muligheten for å få tak i stoffet fra apotek overtalte meg til å prøve det ut i september. Jeg skrev til produsenten via e-post og mottok umiddelbart en prøvepakke i 15 dager fra produsenten. Denne tok jeg med meg på utenlandsreisen til Dubai. Legen min rådet meg til å ta en nøyaktig blodsukkermåling. Jeg vet ikke hvordan, men suksessen var allerede synlig etter noen dager. Fra 180 mg/dl til 145 mg/dl etter spising. Da prøvepakken min var tom, tenkte jeg, spør apotekene her i Dubai. Vanskelig å tro, det første apoteket visste allerede, hadde og solgte meg Diabgymna. Nå i desember 2017 har jeg blodsukkernivåer på ca 112 mg/dl to timer etter spising, legen min er fornøyd og jeg som skeptisk må si at jeg sannsynligvis ikke trenger insulin (ennå), også min andre målte langtidsverdien (HbA1c) har forbedret seg betydelig ifølge legen min. apimanu Diabgymna ser ut til å hjelpe meg som diabetiker! En merknad fra meg til produsenten: Hvorfor kjente ikke legen min her i Tyskland til Diabgymna når jeg ikke hadde noe problem med Diabgymna i Dubai i det første apoteket og også i apoteket i Tyskland. Gir ikke produsenten noen informasjon til leger? Din forespørsel om e-posten min: Du kan publisere erfaringsrapporten min, forutsatt at du ikke legger kontaktinformasjonen min på nettet. Godt nytt år Jan Faltmann

  Informasjon er også tilgjengelig fra «Sanego», evalueringssiden.

  Kundenes meninger om apimanu hos sanego

  Herr K. Kücker

  Jeg er veldig fornøyd med Apimanu Diabgymna. Jeg har allerede anbefalt det til mange diabetikere, men de spør først legen sin, som så fraråder det. Nivåene mine er tilbake til det normale takket være Diabgymna. Jeg vil gjerne takke deg igjen for dette kan man si mirakelkur. Selvfølgelig kan du publisere min erfaringsrapport på nettsiden din. Jeg kan anbefale Apimanu Diabgymna til alle diabetikere, det har ingen bivirkninger og har hjulpet meg. Mine nivåer gikk fra 350 til 3 på 130 måneder. Du må bare bruke den riktig, nemlig alltid før måltider ca 15 minutter før. Nå spiser jeg normalt igjen. Jeg måler hver dag gjennomsnittsverdien min fra de siste 12 månedene er for øyeblikket på 135 i henhold til måleren min Accu Sjekk aviva. Jeg snakker selvfølgelig bare for meg selv, det kan være naturlig at andre kanskje ikke har så god effekt, for hver kropp er forskjellig. Du bør bare prøve det og være tålmodig i minst 3 måneder. Klaus Kücker. K. Kücker 21395 Tespe

  Fru Susanna Neumann

  Kjære herr eller fru, datteren min ble diagnostisert med diabetes mellitus type 1 for ti uker siden. Legene har funnet ut at 70 % av øycellene har dødd i mellomtiden, men de resterende 30 % produserer nå insulin igjen. Hvor lenge denne fasen (remisjonen) varer, dvs. til alle øycellene er døde, kan tilsynelatende ikke fastslås nøyaktig. Følgende kan imidlertid konstateres: I de første dagene gikk blodsukkernivået opp og ned som en berg-og-dal-bane. En uke etter at datteren min forlot sykehuset, ble jeg klar over forberedelsen hennes Diabgymna ayurveda (apimanu Diabgymna ayurveda, red.). Omtrent fem uker etter den første diagnosen og en uke etter å ha tatt produktet regelmessig, begynte nivåene å stabilisere seg. I mellomtiden har jeg inntrykk av at det har vært en stabilitet som overrasker meg, til tross for all den omhu som er tatt i beregningen av BE og tilførselen av insulin. Datteren min er tolv år gammel og noen ganger fortsatt uforsiktig. Fra tarmen vil jeg si at Diabgymna ayurveda er ansvarlig for denne stabilitetseffekten, siden jeg ofte har hørt fra andre foreldre at de ikke kan få kontroll på barnas blodsukkernivå (i remisjonsfase). Men datteren min har ikke lenger noen problemer med dette. Jeg vil definitivt fortsette å bestille produktet ditt i fremtiden. … Siden jeg selv er sykepleier, har jeg en veldig god følelse for min datters sykdom. Vennlig hilsen Susanna Neumann

  Herr Rolf Tillmanns

  Hallo APIMANU-Team, etter at diabetologen min "truet" meg med å legge insulin til behandlingen med Mellitus 2 tabletter, søkte jeg på internett etter alternativer. Jeg fant Abimanu. Selvfølgelig var jeg skeptisk. Etter å ha sjekket uttalelsene i prospektet av en lege, som bekreftet overfor meg at effekten av planteekstraktet kan ha den lovede effekten, la jeg inn min første bestilling i mars 2010 og har tatt 2 tabletter om dagen siden da. Resultat: HbA1c har forbedret seg fra 7,2 til 6,2 og den nåværende målte fasteverdien er rundt 100 mg/dl. Så veldig gledelige utsikter til å slippe unna sprøyten. Fortsatt suksess på sideveien til konvensjonell medisin!!

  Margit Buchi

  I august 2010 hadde jeg gitt opp alt håp til jeg kom over nettstedet ditt. Jeg skjønte hva som hjelper folk til å ikke skade dyr. Hunden min urinerte og var helt apatisk og deprimert. diagnostisering av diabetes. Hun ble så stresset av behandlingene hun måtte tåle at jeg med tungt hjerte ønsket å få henne til å sove for å skåne henne for dette. Helt til jeg holdt diabeteskapslene i hendene fulle av håp. Ga henne 1/2 kapsel hver dag (hun veier 12 kg) over fôret og etter bare en uke så vi allerede resultater. Nå har det gått 7 uker og hun er edru og nyter livet igjen. Hun ble også tatt med tilbake i flokken av de to andre hundene. Hun hadde trukket seg fullstendig tilbake eller blitt utvist på grunn av sykdommen. Nå er vi alle veldig glade for suksessen og vil gjerne takke deg for at du var der.

  Herr Armin Dorner

  Kjære herr eller fru, jeg leste tilfeldigvis om produktet "apimanu Diabgymna ayurveda" på Internett. Jeg har tatt dette produktet to ganger om dagen i omtrent 8 måneder, og jeg er veldig fornøyd med suksessen. Selvfølgelig overvåker jeg konstant sukkernivået mitt og sjekker meg selv hele tiden. I begynnelsen hadde jeg en HB1c-verdi på 11,5, men siden jeg tok produktet ditt regelmessig, har verdiene mine falt og har flatet ut til 6,5 eller 7. Jeg kan også spise normalt uten at verdiene endres nevneverdig. Med vennlig hilsen Armin Dorner

  Fru Haarmann-Drenhaus

  Kjære herr eller fru, For noen måneder siden snublet jeg over nettstedet ditt og leste om suksessene som mange diabetikere hadde oppnådd med produktet ditt. Jeg ble nysgjerrig, for mannen min, som har diabetes type II, har lenge prøvd å få kontroll på sukkernivået – med moderat suksess. Langtidsverdien var alltid mellom 7 og 9 %, noe som selvfølgelig er alt for høyt. I tillegg kom forhøyede kolesterolnivåer som var svimlende. Han tar (fortsatt) medisinene Metformin og Beza Retard regelmessig. Jeg har nå bestilt Apimanu Diabgymna to ganger og mannen min tar kapslene villig to ganger om dagen. En sjekk skulle for noen dager siden - og egentlig - verdiene har forbedret seg betydelig. Etter 3 måneder med å ta Apimanu! (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) Langtidssukkernivået var 6 %, kolesterolnivået var 128 (!) og triglyseridene var 600 (tidligere over 1000!). Legen var overrasket over hvordan disse verdiene kunne ha forbedret seg så mye - og det var mannen min også! Han hadde ikke engang endret kostholdet så mye. Han er uansett ingen storspiser, han klarer seg rett og slett ikke uten kjøtt. Jeg kan bare bekrefte suksessene med Apimanu (apimanu Diabgymna ayurveda og apimanu Guglipid ayurveda, red.), og vi vil fortsette å bestille dette produktet! I dag har jeg også bestilt fettblokkeren (til meg) hos dere slik at jeg endelig kan bli kvitt mine 10 kilo overvekt, som jeg har forsøkt å gjøre mer eller mindre uten hell i to år. Til tross for at jeg har endret kostholdet og et vellykket kosthold som kombinerer mat (25 kilo vekttap), kan jeg bare ikke fortsette lenger, spesielt siden jeg nå er over 40. Apimanu blir mitt siste forsøk. Jeg håper virkelig det Fettblokkerskapsler vil være like vellykket som Diabgymna. Vennlig hilsen Martina Haarmann-Drenhaus

  Herr magister Hermann Penker

  Jeg er veldig fornøyd med produktet ditt (apimanu Diabgymna ayurveda, red.). Jeg måtte til sanatoriet for en operasjon. Der fikk jeg først forbud mot å ta med meg noen medisiner, og det gikk bra en stund med tanke på sukkernivået mitt, fordi jeg var kraftig underforsynt på grunn av nødvendig faste på forhånd. Men til slutt ble forsyningen fylt opp og én lunsj var nok til å få sukkernivået til å skyte i været til 170. Nå ba sykepleieren meg begynne å ta medisinene mine igjen. Ved neste måling var verdiene mine tilbake i normalområdet, og de holdt seg slik kontinuerlig (selv om det meste jeg kunne gjøre var i trappeoppgangen). Primærlegen som gikk sine runder og spurte om medisinene mine, trodde ikke jeg var diabetiker. Han sa at hvis jeg kan kontrollere sukkernivåene mine med medisinene deres, kan jeg ikke være diabetiker. Det er slik de er, våre konvensjonelle medisinleger. (Red.anm.: apimanu selskapet har ikke denne oppfatningen. Legen skal alltid være din "partner") Det ville vært fint om de gjorde en kampanje igjen, det eneste problemet for meg er prisene. Vennlig hilsen Herman Penker

  Dr. Ing. Johannes Peter Mlejnek

  For to år siden, under en kontroll, ble jeg uventet diagnostisert med diabetes mellitus (som aktiv person med slank kroppsbygning hadde jeg aldri forventet det). Sjokkert over den lange listen over bivirkninger av standard kjemiske preparater, søkte jeg etter naturlige midler og kom over Diabgymna ayurveda (apimanu Diabgymna ayurveda, red.). I samarbeid med min fastlege testet jeg dette middelet i en serie selvtester og kunne merke tiltalende blodsukkerreduksjoner. Siden den gang har Diabgymnna (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) vært min standardmedisin.

  Fru Ursula Gorzitza

  i Bruck an der Mur/Østerrike skriver: Kjære herr eller fru, en av dine hyggeligste ansatte ringte fru Ursula Gorzitza i Bruck/Østerrike i går for å beskrive de positive effektene av produktene dine med noen få nøkkelord. Hun har tatt Guglipid (apimanu Guglipid ayurveda, red.) for kolesterol i 3 måneder – uten annen medisin – og har redusert verdien fra 360 til 157. Diabgymna (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) - for diabetes har hun tatt i 2 måneder - inkl. Amaryl (foreskrevet av legen) og har gått ned fra et sukkernivå på 300-400 til 160-200. Igjen til tlf. Rådgiver for fru Gorzitza. Hun fortalte meg at han var veldig hyggelig, har stor kunnskap og råder henne nøyaktig og med mye empati. (Vi mottok denne referansen fra en bekjent av fru Gorzitza, siden hun ikke har internett selv, red.)

  Mr. Rudolph Czech

  Glem medieproblemer. Produktene dine (apimanu Diabgymna ayurveda og apimanu HypertoSan ayurveda, red.) er rett og slett geniale og flotte. Jeg har vært helt frisk igjen i 2 år - takket være produktene dine. Vennlig hilsen + TAKK fra Rudolph Tschech

  Fru Evelyn Shahravan

  Kjære herr eller fru, I fjor kom jeg tilfeldigvis over Apimanu-nettstedet. Jeg er en type 1 diabetiker og var derfor veldig interessert i å lese referansene fra andre diabetikere som hadde tatt produktet "apimanu Diabgymna ayurveda". ... På den tiden hadde jeg fasteverdier rundt 130-180mg/dl og derfor injiserte jeg 1-2 enheter insulin før frokost og injiserte deretter dobbelt så mange insulinenheter til frokost når jeg spiste. (Så 4 BE = 8 enheter insulin), til lunsj og middag injiserte jeg 1:1. Etter bare en uke med å ta "apimanu Diabgymna ayurveda" sank fastesukkeret mitt slik at jeg ikke trengte å injisere noe før frokost og etter en uke til trengte jeg bare å injisere 1:1 insulin. I mellomtiden har jeg verdier på rundt 100mg/dl om morgenen og 2 timer etter spising verdier på 120 - 140mg/dl. Jeg injiserer kun til frokost og ikke i det hele tatt ved lunsjtider og på kvelden. Jeg er helt begeistret og kan bare anbefale det til alle diabetikere. Det har ingen bivirkninger i det hele tatt, jeg føler meg helt fantastisk. Jeg snakket om det med legen min, som også er en ikke-lege. Han kjente ikke produktet, var veldig interessert og hadde ingen bekymringer om at jeg skulle ta det. Han sa at hvis det hjelper, er det ikke noe galt med det. Jeg har ikke hatt noen kapsler på 2 dager, og sukkeret gikk opp igjen med en gang. Så jeg vil fortsette å ta dette produktet for å opprettholde sukkerkontrollen min deretter. Det er ikke billig og helseforsikringsselskapene betaler ingenting, men det er absolutt verdt prisen. Med vennlig hilsen Evelyn Shahravan

  Fru Roswitha Zeisel

  Jeg ble diagnostisert med diabetes mellitus (blanding av type 13 og type 1 ifølge internlegen) for 2 år siden under svangerskapet. HB1c-nivåene har blitt verre med årene og lå på 8,3. Etter å ha tatt produktet regelmessig (2 kapsler daglig) (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) falt HB1c-nivået mitt til 7,3. Jeg er veldig glad for at produktet ditt (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) ble gjort oppmerksom på på Internett, og jeg kan bare anbefale det på det varmeste. Vennlig hilsen Roswitha Zeisel

  dr seljefelt

  "Generelt sett finner naturlige preparater det stadig vanskeligere på markedet i Tyskland. Siden legemiddellovgivningen ble strammet inn for 13 år siden, har patentering av anlegg vært nesten umulig, noe som har fått farmasøytiske selskaper til å vike unna dyre kvalitetskontroller. Mange effektive naturmedisiner kunne for lengst blitt foreskrevet av leger som alternative medisiner hvis godkjenningen deres ble forenklet." Weidenfeld Universitetet i Bonn

  Fru Liliane Schild

  For godt 4 måneder siden ble vår 7 måneder gamle valp diagnostisert med diabetes mellitus type 1. Siden jeg har eid hunder i over 30 år og jeg bare kjente denne sykdommen fra folk fra høresier, var det selvfølgelig et stort sjokk for meg. Etter den innledende dietten og insulin to ganger om dagen, hadde vi virkelig følelsen av at vi kom til å miste den lille med blodsukkernivåene som alltid holdt på å bli gale. I min desperasjon og etter et langt søk på internett ble jeg oppmerksom på midlet ditt (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) og fikk en prøveprøve, som jeg vil takke. Vår Askur, som nå er 2 måneder og veier 13 kilo, får nå Normaes hundemat fordi han takket nei til diettfôret og jeg hadde en annen stressfaktor. Han får nå én tablett (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) fordelt på 17 måltider samtidig og vips, blodsukkernivået har stabilisert seg og redusert med 4 enheter caninsulin. Han har fått apimanu (apimanu Diabgymna ayurveda, red.) i bare 4 uker og jeg vil selvfølgelig gjerne anbefale deg, for jeg har lagt merke til at det er mange hundeeiere med de samme problemene. Jeg vil også gjerne informere deg om det videre hendelsesforløpet og jeg er veldig takknemlig for at jeg fant deg på Internett. Med vennlig hilsen Liliane Schild

  Mr. Ewald Siebels

  Jeg bestilte dette produktet til min svigermor. Hun har diabetes type XNUMX. Insulininjeksjoner alene senket ikke sukkernivået hennes. Siden hun har tatt produktet ditt (apimanu Diabgymna ayurveda, redaktøren) er verdiene hennes i normalområdet. Jeg har allerede annonsert dette produktet til en kollega, og han har allerede bestilt det. (Schmidt) (Navn endret av redaksjonen) Jeg er veldig glad for å ha funnet dette middelet på Internett. Vennlig hilsen Ewald Siebels