Hopp til innhold

Feltrapporter om HypertoSan ®

  Uttalelser HypertoSan

  Herr Hans-Joachim Schulze

  med ditt naturlige middel hypertosan Jeg brakte blodtrykket fra 5 til 170 den gangen til 90 til 140 i går innen knappe 80 uker. Hva kan jeg si: faktisk bare TAKK for at jeg fikk kontroll på blodtrykket igjen med dette naturmiddelet. Du kan være sikker på at jeg forblir en lojal kunde hos apimanu. Deres herr Schulze fra Berlin.

  Fru Doris Driedger

  Jeg vil gjerne komplimentere deg for HytertoSan. Jeg tok det en stund fordi blodtrykket mitt var forhøyet. Samtidig startet jeg et trenings- og avspenningsprogram med det resultat at blodtrykket har normalisert seg, det betyr at jeg nå klarer meg uten HypertoSan. Til legens store glede. HypertoSan var til stor hjelp. Mange takk. Vennlig hilsen, Doris Driedger

  Mr. Hansruedi Zellweger

  Jeg har brukt HypertoSan i godt to år nå, og jeg har senket blodtrykket mitt til rundt 130/80 på lang sikt. Produktet ditt holder det det lover på lang sikt. Tusen takk! Mer informasjon:apimanu HypertoSan ayurveda

  Mer informasjon fra Sanego, anmeldelsesportalen

  Herr G. Schweighofer

  God dag! Jeg har brukt apimanu HypertoSan en stund og er veldig fornøyd med effekten. ...Med vennlig hilsen, G. Schweighofer

  Herr Uri Steiner

  Grüezi, sønnen min har bestilt til meg i lang tid diabetiker med deg. Nå, for 10 uker siden, diagnostiserte min naturlige lege også høyt blodtrykk. Deretter anbefalte han stoffet ditt apimanu Hypertosan til meg, som jeg også tar regelmessig. Jeg kom akkurat tilbake fra eksamen i morges og er veldig fornøyd. Det hjalp. Nå er spørsmålet mitt, jeg er pensjonist og har bare en beskjeden pensjon. Kan du som vanlig kunde forvente en liten rabatt? Tusen takk. Med vennlig hilsen Uri Steiner.

  Mr. Rudolph Czech

  Glem medieproblemer. Dine produkter apimanu Diabgymna ayurveda og apimanu HypertoSan ayurveda er rett og slett strålende og flott. Jeg har vært helt frisk igjen i 2 år - takket være produktene dine. Vennlig hilsen + TAKK fra Rudolph Tschech. Mer informasjon om apimanu Diabgymna ayurveda®

  Herr Helmut W. Karl skriver

  Guten Tag, ich habe die letzten Monate HypertoSan mit recht gutem Erfolg konsumiert. Ich konnte die vom Internisten verschriebene Medikation auf die halbe Ration reduzieren und habe dennoch sehr gute Blutdruckwerte, mein Internist ist damit auch zufrieden. :) Seit fast sechs Jahre musste ich vier verschiedene Medikamente nehmen, um die Werte von sehr hoch (weit über 180/115) auf erträgliche Werte zu reduzieren (140/95). Wegen der für mich bedauerlichen Nebenwirkung der chemischen Präparate bin ich recht zuversichtlich, dass ich dank HyprtoSan wieder ein schöneres Leben werde führen können. Verbindlichen Dank, Helmut W. Karl