Hopp til innhold

Feltrapporter om LebertoSan ®

  Herr Gerd Serg skriver

  Kjære apimanu-team, i 11 år har jeg lidd av "fettlever". i en Melding av naturlegen"René Graeber"Jeg fant en kritisk rapport om din bedrift "apimanu" høsten 2017, og jeg leste nettstedet ditt og gjorde litt research på Internett om produktet ditt "LebertoSan". Det er ikke så mye med det, dessverre! Fordi jeg nå har nesten 12 uker"lever tosan"og verdiene mine ved siste undersøkelse er mye bedre.

  Rapporteringen fra Rene Graeber taler generelt for din bedrift, men bevisstheten om ditt naturlige middel "Lebertosan" kan ikke bekreftes. Hvorfor ikke? Du har et fantastisk naturlig middel for å behandle fettlever.

  Din Gerd Serge

  Mine ord til deg:

  Tusen takk Mr. Serg for rapporten. Jeg er veldig glad for at du lykkes med vårt naturlige middel apimanu LebertoSan. Du har sikkert funnet mye helserelatert informasjon i rapporteringen fra naturlegen Rene Graeber. Og jeg er glad for at du fant en rapport om selskapet vårt der. Rapporten fra HP Graeber om innholdet på nettstedet vårt er informativ og saklig.

  Jeg kan ikke si meg enig i HP Graebers kritikk om å "begrense den maksimale mengden" av våre naturlige rettsmidler. Her kan det være nødvendig å ha en samtale mellom Mr. Graeber og meg selv.

  Vårt naturmiddel apimanu LebertoSan® er representert på OTC-markedet i 23 land og selskapet vårt ser økende salgstall. I Østerrike og Tyskland selges også apimanu LebertoSan® gjennom apotek.

  Hennes

  dr Thomas Kuehn

  Apimanu®

  Det skriver fru Katrin Frieben

  Hei, jeg vil også gjerne gi deg en positiv tilbakemelding. Mannen min lider av en autoimmun sykdom i skjoldbruskkjertelen, som forårsaker blant annet fettlever. Verdiene hans var 96. Etter ca 3 måneder med Lebertosan var verdien i det nedre normalområdet ved 30! falt.

  Mange takk!!!!
  Mer info: apimanu LebertoSan ayurveda

  Det skriver fru Katrin Frieben

  God dag Mr. Kuehn, takk for ditt flotte produkt! Du er hjertelig velkommen til å publisere min erfaringsrapport. Jeg anbefaler produktene dine så ofte som mulig. Min far og min svigermor er allerede travle kjøpere som et resultat. vennlig hilsen
  Catherine Frieben

  Det skriver fru Anna-Maria Damain

  Jeg har brukt produktet LebertoSan Ayurveda Capsules i nesten et år og har hatt suksess. Leververdiene mine har sunket og jeg har lagt om kostholdet litt... "LebertoSan Ayurveda"-kapslene er de eneste kapslene med virkestoffet silymarin som jeg tåler godt og uten bivirkninger. Da jeg fikk vite av min fastlege i dag at leververdiene mine hadde sunket, ble jeg veldig glad, ifølge fastlegen kan jeg ta LebertoSan Ayurveda-kapsler fra apimanu selskapet over lengre tid. Videre vil jeg bestille LebertoSan Ayurveda-kapslene fra deg i fremtiden og anbefale Apimanu-selskapet for deres raske levering og gode varer. Jeg ønsker deg all suksess i dine fremtidige aktiviteter! Med vennlig hilsen Anna Maria Damian
  Mer info: apimanu LebertoSan ayurveda

  Fru Anna Maria Damain

  Jeg fikk sjekket leververdiene mine igjen for noen dager siden og til min store glede har de blitt enda bedre, til og med fastlegen min sa at Lebertosan er et veldig godt preparat. Takk, Mfg Anna Maria Damian fra Kempten, Tyskland
  Ytterligere informasjon: apimanu LebertoSan ayurveda