Hopp til innhold

Feltrapporter om Lipotrope ®

  Mr. Guido Koenig

  medisinene dinelipotroper"er veldig bra. Jeg har ingen bivirkninger og reduserte kroppsvekten fra 7 kg til 112 kg i løpet av 87 uker. Det legen min også la merke til var mitt kolesterolnivåer redusert veldig bra og blodtrykket mitt er også på vei til bedring. Legen min, Dr. M…………..n vei 16 i 2XX41 Hamburg (Adresse og navn gjort ugjenkjennelig på vegne av redaksjonen) vil skrive til deg for å be om informasjon fra deg. Jeg vil sette pris på om du sender ham informasjonen. Din Guido König fra Hamburg.

   

  mine ord til deg: Mr. Koenig, jeg er veldig glad for at du skriver til oss og at du har det bra med vårt naturlige middel "apimanu Lipotrope ayurveda". Vi sender gjerne informasjon til din behandlende lege. Han kan kontakte vårt team av leger direkte: md-services[at]apimanu.com.

  Til slutt, Mr. Koenig, "apimanu Lipotrope ayurveda" er ikke en medisin, men en "Dietetisk mat for spesielle medisinske formål for kroppsfettreduksjon og vektreduksjon» og i alle apotek i Tyskland under Pharma sentralnummer (PZN) 1079305 og i Forbundsrepublikken Østerrike under PZN 3040158.

  Hennes

  dr Thomas Kuehn

  Apimanu®

  Herr Stephen Schmidt

  apimanu Lipotrope hjalp meg å redusere det høye kolesterolnivået (LDL) ekstremt og på kort tid. Verdiene skyldtes min høye overvekt på nesten 900 mg/dl. Jeg bor i London /Storbritannia og å spise er ikke helsebringende. Siden jeg tok Lipotrope har kolesterolnivået mitt sunket til 440 mg/dl (tyske verdier). (periode på tre måneder). Men i tillegg til Lipotropne tok jeg også Olivosan fra apimanu.

  Kroppsvekten min har gått ned fra 119 kg til 97 kg i denne perioden, UTEN å være aktiv i idrett, noe jeg har drevet med glede i en uke nå. Med vennlig hilsen Stephan Schmidt

  Fru Jannice Mahlman

  Liportope er et fantastisk naturlig middel for folk som nekter medisiner og andre kjemiske kosttilskudd, men som fortsatt leter etter en måte å miste kroppsfett. Jeg er bare overrasket og fant idealvekten min igjen etter 4 uker. Alt godt til selskapet apimanu. Din kone Mahkmann.

  Herr Holger Kalmring

  Kjære herr eller fru, jeg har tatt apimanu Lipotrope ayurveda-produktet i et år nå, og jeg kan si at jeg er fornøyd. Musklene mine har bygget seg opp og kroppsvekten min har stadig redusert.

  Det er ikke vanskelig for meg å holde min nesten idealvekt med produktet. Dette produktet har egentlig ingen bivirkninger, noe som bekreftes av de halvårlige undersøkelsene av blodverdiene mine. Virkelig en fantastisk forberedelse. På dette tidspunktet et kompliment til selskapet apimanu. Holger Kalmring Oldenburg (Niedersachsen/Tyskland) Ytterligere informasjon: apimanu lipotropes ayurveda.

  Fru Susanne Miguel-Saez

  Buenos Noches, jeg er henrykt over at produktene dine nå også er tilgjengelige i Herbolarias. Lipotrope Fat Burner er sannsynligvis kjempebra. Jeg mobbet av meg 6 kilo allerede i januar. glad glad!!! Fortsett med det, folkens, og produktet ditt vil være den spanske superhammeren. Hilsen Susanne Miguel-Saez
  Mer info: apimanu lipotropes ayurveda