Hopp til innhold

Feltrapporter om NeurotoSan ®

  Erfaringsrapporter om NeurotoSan fra apimanu

  Fru Ulrike Everding skriver:

  Kjære herr eller fru, jeg har tatt i noen dager NeurotoSan og jeg føler meg allerede mer balansert og har betydelig færre negative tanker. Jeg føler mer livsglede, kan konsentrere meg bedre og er rett og slett mer våken...

  Mr. Peios F. Nico

  Kjære herr eller fru, jeg har lidd av kombinert depresjon i fem år
  med en avhengighet. Jeg har vært hos legene i årevis antidepressiva og andre sterke legemidler med sterke bivirkninger. Til i dag har jeg ikke sett noen bedring før den dagen jeg prøvde pillene dine, og jeg har blitt bedre dag for dag siden. Jeg sluttet å ta alle de andre pillene. Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på det, men de negative tankene er borte. Med avhengighet er presset borte. Stresset på jobben har avtatt. Nå har jeg bestilt storpakken fra deg og ville si fortsett med det. Jeg snakket forresten med fastlegen min om det, og han ville ikke kommentere disse tablettene.

  Informasjon er også tilgjengelig fra «Sanego», evalueringssiden.

  Kundenes meninger om apimanu hos sanego

  Kundenes meninger om apimanu hos sanego

  Fru Maria Eva Cabral de Lange

  Kjære herr eller fru, jeg vil gjerne takke for medisinene, det har vært veldig bra for meg. Før jeg tok dette stoffet var jeg sløv, trøtt og glemsom. Nå føler jeg meg bra igjen. Jeg kan jobbe og sove gjennom natten igjen. Tusen takk

  Det skriver fru Sandra Clemens

  Hei alle sammen, jeg kan bare anbefale kapslene. De hjalp meg med å få kontroll på humørsvingninger og depressive stemninger. INGEN bivirkninger overhodet, noe jeg ikke kan si om andre ting jeg allerede har tatt. Jeg ble virkelig positivt overrasket over den milde, men virkelig overraskende effektive effekten (spesielt den fungerer veldig raskt og ikke bare etter noen uker med regelmessig bruk). yiiippiiieeee... jeg har det bra igjen? Vennlig hilsen!

  Mr. Fabio P.

  Det kan jeg bare anbefale. Jeg har alvorlig depresjon med angst! Er en emetofob!rnrnTar 200mg daglig Zoloft antidepressiva! Du bør ikke blande dette "NeurotoSan"-produktet med andre antidepressiva, men det er blandingen som utgjør forskjellen. Siden den gang har jeg 1 nettbrett NeurotoSan (bare etter 3-4 ukers inntak) merket jeg at jeg føler meg bedre og angsten min har blitt merkbart redusert. Dvs. Jeg måtte også ta et benzodiazepin som Temesta for å roe meg ned (for panikkanfall). Siden jeg har tatt NeurotoSan, har jeg aldri trengt Temesta igjen!rnrnNaturen gjør det!!! Kan bare anbefale det!!! Det fungerer definitivt for meg!!! Jeg vet ikke hvordan det er for noen andre...

  Frøken Lille Auguste

  Hei, jeg fikk utskrevet serlain antidepressiva i 3 måneder - ingen effekt! Nå har jeg tatt nesten en 6-ukers pakke og det går kjempebra. Skal bestille en ny umiddelbart.

  Fru GM

  Kjære herr eller fru, jeg tar nå neurotosan i noen uker og suksessen mot min depresjon og min utbrenthet er utrolig! Jeg føler meg som en ny person... Jeg kommer nok til å ta pillene for alltid. For å få effekt, må jeg ta en pause etter en viss tid eller kan jeg ta den kontinuerlig? Takk og hilsen GM

  Herr Wilhelm Haas

  Jeg har tatt Neurotosan i over et år nå. I mellomtiden byttet jeg til et johannesurt-standardprodukt standardisert for hypericin og fant nok en gang ut at disse har relativt dårlig effekt, i hvert fall for meg. Etter nok en overgang til Neurotosan stabiliserte sinnstilstanden seg igjen. Jeg diskuterte langtidsbruk med min fastlege, og han har ingen bekymringer og er glad jeg ikke gjorde det SSRI måtte skrive ut (jeg tok dette en gang i et år).

  Jeg kan anbefale dette produktet fullt ut. Også fordi i mitt tilfelle, overraskende nok, kan effekten merkes umiddelbart etter inntak, og ikke etter noen uker. W.Haas. Sveits

  Mr. H Dutz

  Hei, jeg bestilte apimanu-kapslene for depresjon for noen dager siden. Effekten er virkelig fantastisk. Jeg har allerede klart å slutte å ta psykofarmaka mine. Med vennlig hilsen H. Dutz

  Mr. Dieter Kiebitz

  Kjære herr eller fru, jeg godtar produktet ditt "Apimanu Neurotosan» i to måneder nå. Det ble anbefalt til meg av en god venn. Jeg vil gjerne skrive til deg at jeg begynte for fem år siden stadig mer under angst og Depresjon LED. Over tid førte denne tilstanden til at jeg trakk meg fra alt og ikke ville gjøre noe mer. Resultatet ble økt alkoholforbruk. Etter å ha tatt "Apimanu Neurotosan" i ca 3 uker, kjente jeg først en forbedring i humøret mitt. I dag har tilstanden min utviklet seg betydelig positivt.

  Jeg har mer driv igjen og ser mye mer positivt. Jeg har ryddet i garasjen i lang tid, er i ferd med å selge bilen min og er allerede på utkikk etter ny bil. Jeg er ikke helt over fjellet ennå, men jeg er sikker på at jeg vil klare det med støtte fra produktet ditt. Jeg er veldig takknemlig overfor vennen min for å anbefale dette produktet til meg. Med vennlig hilsen D. Kiebitz

  Mr Guido Brandt

  Kjære apimanu-team, mitt navn er guido brandt og jeg bor i krefeld (tyskland, nrw). 12.02.09. februar XNUMX var mitt første inntak av apimanu neurotosan. Jeg nærmet meg disse naturlige kapslene veldig nøkternt og med en viss skepsis. jeg kan si at for det første er jeg ikke lett å lure, for det andre er jeg den beste dommeren over kroppen min og dens reaksjoner. Jeg kan bare si "wow", effekten av apimanu neurotosan ble følt direkte på den andre dagen jeg tok det, eller jeg kjente ingenting, men det tomme hodet mitt, angsten min ble blåst bort.

  Jeg har følt meg friskere, mer dynamisk og mer balansert siden den gang. og det etter bare én dag, flott! fantasi og forslag eller den såkalte placebo effekt Det kan jeg definitivt utelukke. Jeg var som sagt ganske skeptisk til disse reseptfrie, reseptfrie naturlige pillene. Jeg kan bare anbefale det til personer med lignende symptomer som angst, tomhet i hodet og generell rastløshet og stress. du er velkommen til å publisere disse linjene, takk for at du leser. Med vennlig hilsen Guido Brandt

  Fru Renate Koppler

  Hei, takk for at du bestilte igjen. ... fordi de hjelper meg veldig bra, og jeg føler meg mye bedre siden den gang. Jeg har det veldig bra med disse pillene. Takk Renate Koppler

  Fru S Handeck

  Kjære herr eller fru, jeg vil også ha min personlige Publiser erfaring med apimanu NeurotoSan ayurveda...i håp om å kunne hjelpe andre mennesker med det. Først av alt, tusen takk for god service..rask levering..for hjelpen. For noen måneder siden, som så ofte, visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre lenger, psyken min gjorde igjen som den ville, humørsvingninger ... hele det negative programmet. Alle som vet det vet hva jeg mener. Jeg har prøvd mange ting, alt hjalp bare en kort stund og bare moderat -

  Jeg har bare følt meg bedre siden jeg har tatt apimanu NeurotoSan ayurveda, eller 2 uker etter at jeg tok det, la jeg merke til hvordan det ble bedre og bedre. Jeg er vital igjen, full av livsglede og kan nyte dagen igjen. Ikke mer grunnløs tretthet!! Jeg gleder meg over livet og ønsker deg det samme fra bunnen av mitt hjerte. Med vennlig hilsen Ms. Handeck

  Fru I. Schnorbach

  Kjære herr eller fru, bestillingen har kommet og NeurotoSan er veldig hjelpsom. Siden jeg skal til utlandet over nyttårsaften vil jeg gjerne bestille ytterligere 40 drageer. Data som før og leveringsadresse som før Med vennlig hilsen I. Schnorbach.rn

  Mr Michael Kessler

  Livet er verdt å leve igjen! Etter et alvorlig hjernetraume, styrte angst og depresjon livet mitt. NeurotoSan hjalp meg bestemt med å frigjøre meg fra denne frykten og depresjonen. Takk skal du ha !

  Mr. Mustafa Ar

  Jeg gestikulerte først på siden hennes og sa til meg selv at jeg må bestille fordi jeg har vært gohert fra dette nettbrettet så ofte

  Herr Richard Lundfort

  En annen liten merknad om medisinene dine: Det tok apoteket mitt nesten en uke før jeg kunne få Neurotosan fra henne. Det er litt langt, er det ikke? Men ellers, som sagt, et flott stoff. Med vennlig hilsen Richard Lundfort